SPGaming Net Stations
Home News Warcraft 3 SP Gaming.wc3 is back!
SP Gaming.wc3 is back! PDF Print E-mail

Το SP Warcraft 3 team είναι ξανά εδώ μετά από μια μικρή περίοδο απουσίας. Το  team που έχει χαρίσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στο SP Gaming Community επιστρέφει με καινούριο Lineup, και με την επανεμφάνιση του Iblazatar και φυσικά την συνεχή παρουσία του ElementWarrior, των δύο καλύτερων εν ενεργεία Έλλήνων παικτών.

Το νέο Lineup είναι:

Management

• Ζarathustra
  • SPs.Kavouras

Players

• SPs.Iblazatar
  • SPs.ElementWarrior:ud
  • SPs.Rayne
  • SPs.Subversaz
  • SPs.WaiD

Inactive

• SPs.Sauron

Ο Manager της ομάδας SPs.Kavouras, δήλωσε:

Ειμαι χαρουμενος που το team SP.wc3 υπαρχει σα σταθερά,κάτι που επιβιωσε στη καθημερινότητα μας χωρίς να εκφυλιστεί, αλλα αντίθετα αλλάζοντας δυναμικά,τείνοντας προς αυτο που εμεις θεωρουμε δέον. Πριν ξεκινήσουμε δε πίστευα οτι θα μπορούσαμε για τοσο χρονικο διάστημα να παιξουμε χωρις να κορεστούμε ή να χάσουμε το ενδιαφέρον μας. Το SP Gaming έγινε για μας κάτι παραπάνω απο εκφραστικό μέσο, αποτέλεσε κι αποτελεί το παιγνίδι μας νοητικό εργαλείο, μας βοηθησε να κατανοήσουμε πράγματα, διδάσκοντας μας κι πρακτικά αυτο που λεει ο Derrida: "My one words take me by suprise und teach me what i think".

Μια ακάμη πηγή ικανοποίησης ήταν κι είναι η ανταπόκριση απο τους οπαδούς μας. Δε περίμενα οτι τα παιγνίδια μας θα μπορούσαν να αφορούν κι άλλους εκτός της ομάδας μας κι θα αποτελούσαν αφορμή για διάλογο και για νέα συγκλονιστικά παιγνίδια, τόσο συναρπαστικά που πολλές φορές αποτελούσαν και βάση για ανασύνταξη του τρόπου παιχνιδιού. Τωρα με το νέο ξεκίνημα μας, θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου και το community για την εμιστοσύνη που έδειξαν κι δείχνουν σε μένα, και υπόσχομαι οτι σκοπος θα ειναι η ανάδειξη της ομάδας, σε αξιοζήλευτη κι προ παντός αήτητη δύναμη.

Τελειώνοντας, αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω τους παίκτες μας κι να ευχηθώ οπως το συμπαν να συνομοτησει για την πραγματοποιηση των επιθυμιών τους.

Comments (1) Add Comment
SPs.Sauron
...
written by Ivelin Spassov on June 19, 2009

:D I like this
report abuse
vote down
vote up

Votes: +0

Write comment
You must be logged in to post a comment. Please register if you do not have an account yet.

busy

Latest Members