Image Alt

SP Gaming Net Station

Sherlock Holmes: Pretty Little Crimes [video]

Σε κούρασε λίγο η δεύτερη ταινία Sherlock Holmes με τον Robert Downey Jr; Βαριέσαι να περιμένεις πότε θα κυκλοφορήσει η νέα σεζόν του Sherlock στο BBC και σαν γνήσιο τέκνο της γενιάς σου δεν έχεις καμία όρεξη να διαβάσεις τα βιβλία του Sir Arthur Conan Doyle;

Μη σκας άλλο! Η Frogwares σου δίνει την ευκαιρία να μπεις εσύ στη θέση του θρυλικού ντετέκτιβ και να προσπαθήσεις να λύσεις τα μυστήρια χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή σου. Το Sherlock Holmes: Crimes & Punishments είναι το νέο παιχνίδι της σειράς Adventures of Sherlock Holmes και θα κυκλοφορήσει για PC, Playstation 3 και 4, Xbox One και 360 αλλά το σημαντικότερο στοιχείο του παιχνιδιού είναι κάτι που έχει να κάνει με …βιβλία! Το σενάριο θα είναι βασισμένο στο “Έγκλημα και Τιμωρία” του Ντοστογιέφσκι, ενώ το παιχνίδι θα χωρίζεται σε 7 υποθέσεις, περίπου στο στυλ των ορίτζιναλ βιβλίων του Sherlock Holmes!

Λαμβάνει χώρα -ως συνήθως- στο Λονδίνο του 19ου αιώνα, θα σου δίνει στο τέλος κάθε υπόθεσης την ευθύνη του να καταδικάσεις ή όχι τον εγκληματία και είναι επηρεασμένο και από τα κλασσικά βιβλία του  Sir Arthur Conan Doyle αλλά και από τη σειρά Sherlock του BBC!

Επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού είναι η 30η Σεπτεμβρίου 2014

Add Comment