Image Alt

SP Gaming Net Station

The International Main Event Day 3

Τελείωσε και η τρίτη ημέρα του Main Event που ξεκίνησε με τους ViCi, CLoud9, DK, LGD και EG να μάχονται για μια θέση στον τελικό, την οποία τελικά κατέκτησαν οι ViCi Gaming!

Οι ViCi ξεκίνησαν την ημέρα απέναντι στους μαχητικούς Cloud9 που πήραν το game 2 αλλά απέτυχαν νωρίς να πάρουν τον Roshan και δεν κατάφεραν ποτέ να επανακάμψουν από τότε. Στον δεύτερο γύρο αντιμετώπισαν τους DK οι οποίοι έρχονταν από 2 σερί νίκες απέναντι στους LGD.  Οι DK δεν κατάφεραν να βάλουν μεγάλο εμπόδιο στις φιλοδοξίες των ViCi για τον τελικό και έχασαν με 2-0. Σειρά είχαν οι EG.

Οι ViCi με κεκτημένη ταχύτητα νίκησαν άνετα στο πρώτο παιχνίδι μέσα σε 16 λεπτά. Το δεύτερο παιχνίδι ήταν μια άλλη ιστορία, με τους EG να ανασυντάσσονται και να κερδίζουν το δεύτερο παιχνίδι.

Στο τελευταίο παιχνίδι οι EG πήραν νωρίς τον Roshan αλλά αυτό τους στοίχισε ολόκληρο το παιχνίδι αφού στην επόμενη μάχη τίποτα δεν πήγε σωστά και κατέληξαν να χάνουν στα 15 λεπτά. Στον μεγάλο τελικό οι ViCi θα αντιμετωπίσουν τους NewBee που μπήκαν στα playoffs με ένα από τα χειρότερα seeds και κατέληξαν να τους νικήσουν όλους στο πέρασμά τους!

ti4finals

Ο αγώνας θα γίνει σήμερα και φυσικά θα υπάρχει Live Streaming στο SP Gaming Net Station!

[youtube id=”pYddwum-WmA” width=”633″ height=”356″]

[youtube id=”n6TnxlV4GNo” width=”633″ height=”356″]

[youtube id=”zuUNATBysWc” width=”633″ height=”356″]

 

 

 

Add Comment