Image Alt

SP Gaming Net Station

Apex Legends Season 3: Νεος χαρτης και… ζομπι!

Η τρίτη σεζόν του Apex Legends ξεκίνησε και μαζί της έφερε τον νέο χάρτη World’s Edge. Ο νέος χάρτης φαίνεται πιο μεγάλος, πιο χρωματιστός και πιο… επικίνδυνος. Σύμφωνα με το lore του παιχνιδιού, οι διοργανωτές του τουρνουά APEX Legends με την εντελώς συνηθισμένη ονομασία The Syndicate έχουν εκνευριστεί με τις καθυστερήσεις της κατασκευαστικής εταιρείας που είχε αναλάβει το King’s Canyon και τα μάζεψαν και πήγαν σε… άλλο πλανήτη!

Οι διαφορές στους δύο χάρτες ειναι πολύ εμφανείς, με τον World’s Edge να είναι περίπου μιάμιση φορά το King’s Canyon σε μέγεθος όπως μας δείχνει ο χρήστης του Reddit Alt_Mayday. Παρόλα αυτά έχοντας 15% περισσότερα “άδεια σημεία”, έχει μόλις ένα μπαλόνι περισσότερο. Παρόλα αυτά έχει ένα τρένο που κινείται συνεχώς, προσφέροντας περισσότερο Mobility και ως συνήθως με το APEX, περισσότερη καινοτομία στα Battle Royale.

Παρά τις καινοτομίες του το APEX Legends Season 3 φέρνει και κάτι από τα παλιά, που χρησιμοποιείται πολύ από άλλα Games. Φυσικά μιλάμε για το Zombie mode! Dataminers ανακαλύψαν κάποια loading screens και κάποιες πληροφορίες που σημαίνει πολύ πιθανώς ότι θα έχουμε συγκεκριμένο event με θέμα το Halloween και φυσικά με καλεσμένα τα αγαπημένα μας ζόμπι!

Ήδη πολλοί streamers μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για την αλλαγή και το World’s Edge με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Shroud. Επίσης ήδη έχουν ξεκινήσει να εμφανίζονται οι νέες στρατηγικές, με πρώτο παράδειγμα το σταμάτημα του τρένου και τη χρήση του για πιο εύκολο looting σε απομακρυσμένες περιοχές.