Image Alt

SP Gaming Net Station

Τα καλύτερα trailer της E3 2018

Σίγουρα οι περισσότεροι δεν καθήσατε να δείτε όλη την E3 2018 με όλες τις ανακοινώσεις, τα panels, τα τρέηλερς και τις συνεντεύξεις. Σίγουρα εμείς το κάναμε και ΣΙΓΟΥΡΑ όπως και κάθε χρόνο σας έχουμε μαζεμένα τα καλύτερα Trailers με τις επερχόμενες κυκλοφορίες!

Αθλητισμός, Πόλεμος, Αυτοκίνητα, Μεγάλα Franchise και νέο Battle Royale έτοιμο να εκθρονίσει το #PUBG και το #Fortnite! Από όλα είχε η E3 2018 και σας μαζέψαμε τα σημαντικότερα trailer για να μην κάθεστε να ψάχνετε!

Doom Eternal

ξεκινάμε με το Doom που θα είναι το Sequel του παιχνιδιού του 2016 από την Bethesda

Wolfenstein YoungBlood

Ακόμα ένα παιχνίδι της Bethesda που μετά την ανάσταση του Franchise μας δίνει το sequel του The New Colossus!

Elder Scrolls 6

Μία από τις μεγάλες εκπλήξεις της E3 2018 ήταν και η ανακοίνωση του Elder Scrolls 6 μαζί με το νέο του trailer

Rage 2

Για το Rage 2 σας είχαμε προειδοποιήσει

Starfield

Προφανώς και η Bethesda δεν είχε σκοπό να μας αφήσει σε ησυχία, οπότε αποφάσισε να μας ανακοινώσει και το νέο της franchise (το πρώτο εδώ και 25 χρόνια)! Έχει πιάσει το δυστοπικό μέλλον του Fallout, το fantasy του Elder Scrolls και ήρθε η ώρα για μια Space Opera με το όνομα Starfield!

Fallout 76

Φυσικά και ένα από τα τρέηλερ που κάνανε πάταγο ήταν το πολυαναμενόμενο Fallout 76 (που έχει ήδη το δικό του greek community) το οποίο μάθαμε ότι θα είναι online-only αλλά και prequel ΌΛΩΝ των fallout παιχνιδιών!

Forza Horizon 4

Αναμένεται τον Οκτώβριο του 2018 και μετά το τρέηλερ, η ημερομηνία κυκλοφορίας φαίνεται πιο κοντά από ποτέ…

https://www.youtube.com/watch?v=VmQNo8xtcAg

Anthem

Για πολλούς το παιχνίδι που θα γίνει το σημείο σύγκρισης γραφικών για όλα τα μελλοντικά παιχνίδια, όπως έκανε κάποτε και το Farcry, το Anthem εξακολουθεί να φάινεται βαρετό αλλά πανέμορφο!

CrackDown 3

Μπορεί να είναι Microsoft Exclusive και να αργεί ακόμα (2019 λογικά) αλλά επιτέλους μπορέσαμε να δούμε λίγη δράση και φυσικά… TERRY CREWS!

https://www.youtube.com/watch?v=YC4oty9jnMU

Cyberpunk 2077

Ένα από τα πιο φιλόδοξα και πολυαναμενόμενα projects των τελευταίων ετών, το Cyberpunk 2077 μας είχε αφήσει άφωνους με ένα από τα πιο όμορφα τρέηλερ ever πίσω στο 2013 και παρότι πήγαινε από αναβολή σε αναβολή, στην Ε3 έκανε δυναμική επανεμφάνιση!!!

Gears of War 5

Το επόμενο Gears of War θα κυκλοφορήσει το 2019 και ιδού το επίσημο annoucement trailer από την E3

Unravel 2

Σε μια πιο γλυκιά νότα, το Unravel ήταν το πιο όμορφο παιχνίδι που δεν έπαιξε κανείς πίσω στο 2016, παρόλα αυτά βρέθηκαν χρήματα για sequel, το οποίο είναι ακόμα πιο όμορφο και θα έχει και co-op mode!

E3 και Αθλητισμος

Ας περάσουμε στο αθλητικό κομμάτι της έκθεσης, που ήταν και πολύ μεγάλο…

FIFA 19

Προφανώς και δεν προκάλεσε έκπληξη η εμφάνιση του FIFA19 τρέηλερ στην E3…

Madden NFL 19

Το δεύτερο τρέηλερ της EA Sports ήταν -αν ειναι δυνατόν- ακόμα πιο αναμενόμενο και από το FIFA 19

NBA Live 19

Και ποιο ειναι το τρίτο πιο συνηθισμένο τρέηλερ για κάθε E3? NBA Live φυσικά!

The Battle Royale War is ON!

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει και μια μεγάλη ανακοίνωση ενός νέου Battle Royale παιχνιδιού! Μπορεί να είναι απλό mode και όχι ολόκληρο παιχνίδι, αλλά όσοι έχουν παίξει Battlefield στο παρελθόν ξέρουν πολύ καλά ότι αν κάποιος μπορεί να ρίξει από την κορυφή των Battle Royale το PUBG και το Fortnite, αυτό είναι το Battlefield V! Ήδη έχουν αρχίσει να δημιουργούνται Ελληνικά Community Groups στο Facebook!

Add Comment