Image Alt

SP Gaming Net Station

FM Greece Cup Θεσσαλονικη

Η αυλαία του FM Greece Cup της Θεσσαλονίκης που έγινε στο SP Gaming Net Station αντάμειψε όλους όσους παρακολούθησαν τους αγώνες μέχρι τέλους, με το τρόπαιο να αλλάζει χέρια με δυο γκολ στις καθυστερήσεις του τελικού. Ενας εκπρόσωπος της νέας γενιάς των FMικών κατέκτησε το τουρνουά, και μάλιστα με τρόπο μοναδικό, με τους Δεληζήση και Ντε Λιχτ να συνθέτουν ένα μοναδικό αμυντικό δίδυμο στα τελευταία λεπτά!

Η Voutsss, η ομάδα του 15χρονου Φίλιππου, έφτασε στο τρόπαιο επικρατώντας εκτός έδρας της Satty με 2-4, ανατρέποντας την ήττα του πρώτου αγώνα με 1-3, με το τελικό να κρίνεται στα εκτός έδρας γκολ. Η Satty κρατούσε το τρόπαιο στα χέρια της μέχρι σχεδόν το 90΄, με το σκορ στο 2-2, όμως η Voutsss δεν είχε πει τη τελευταία της κουβέντα. Το φινάλε του δεύτερου τελικού μπορεί να το παρακολουθήσεις εδώ .

Την Κυριακή, οι νοκ άουτ αγώνες ήταν συναρπαστικοί. Η πορεία του Voutsss μέχρι το τρόπαιο δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Στα προημιτελικά ενώ ηττήθηκε με 2-4 στο πρώτο παιχνίδι, επικράτησε εκτός έδρας με 0-3 της Υβρεως FC. Στον ημιτελικό, μετά το εντός έδρας 0-0 με τους Rise’s Bunnies, και ενώ βρέθηκε να χάνει με 2-0 και 3-2, έμεινε με 10 παίκτες και ισοφάρισε στο 84′ για το τελικό 3-3. Η πορεία της Satty ως τον τελικό είχε κάποια κοινά στοιχεία. Αρχικά ήρθε η πρόκριση στα εκτός έδρας γκολ με την εντός έδρας ισοπαλία με την Achilles να συνδυάζεται με το εκτός έδρας 2-2, σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι πίεσαν μέχρις εσχάτων αλλά δεν βρήκαν τρίτο γκολ. Στον ημιτελικό, η Satty έμεινε στο 2-2 με την Southpark United (του H4manjeje) και στον δεύτερο ημιτελικό επικράτησε κατά κράτος με το 2-0 να είναι μάλλον φτωχό.

Ο νικητής, πλην του τροπαίου και του μεταλλείου, έφυγε και με μια Samsung WQHD Monitor 27 ινστών προσφορά του Gameathlon.

πηγή: www.fmgreece.gr