Image Alt

SP Gaming Net Station

Top 10 Games to play in 2015

Όπως κάθε χρόνο, υπάρχουν άπειρα παιχνίδια που αναμένεται να κυκλοφορήσουν (ή μόλις κυκλοφόρησαν) μέσα στο 2015. Τα περισσότερα είναι μέτρια, πολλά είναι χάλια, αρκετά είναι καλά, αλλά υπάρχουν και εκείνα τα παιχνίδια τα περιμένουμε πως και πως. Είτε έχει χτιστεί γύρω τους το ανάλογο hype, είτε  το προηγούμενο παιχνίδι της σειράς μας ενθουσίασε, είτε τα πρώτα δείγματα γραφής μας έχουν ενθουσιάσει.

Τα παιχνίδια που προτείνουμε είναι κυρίως (ή μόνο) για PC, οπότε οι fans των κονσολών ίσως να μην δουν κάποιο παιχνίδι που περίμεναν να δουν σε αυτή τη λίστα. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να προτιμάτε ή να περιμένετε κάποιο άλλο παιχνίδι, οπότε μη διστάσετε να αφήσετε comment στο άρθρο ή να μας πείτε την άποψη σας στο Twitter.

GTA V

Ξεκινάμε με το προφανές. Η σειρά μας έχει προσφέρει καταπληκτικά παιχνίδια και έχει δημιουργήσει ένα είδος από μόνης της. Η έκδοση για PC μας έχει ταλαιπωρήσει ιδιαίτερα, μιας και η έκδοση για κονσόλα έχει κυκλοφορήσει εδώ και ΠΟΛΥ καιρό. Μετά λοιπό από άπειρες καθυστερήσεις και αναβολές, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2015.

 

Evolve

https://www.youtube.com/watch?v=zlaPT08Tmxc

Για το Evolve τι να πει κανείς. Είναι το παιχνίδι που έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στα competitive και co-op multiplayer εισάγοντας το 4vs1. 4 παίκτες σε co-op mode κυνηγάνε έναν πέμπτο παίκτη που παίζει το κακό τέρας το οποίο όσο περνάει η ώρα μεταλλάσσεται κιόλας. Εκπληκτικό!

 

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Το νέο παιχνίδι της σειράς Metal Gear Solid του Hideo Kojima, θα είναι η συνέχεια του Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, θα διαδραματίζεται στο 1984 με τον πρωταγωνιστή Venom Snake να “οργώνει” την Αφρική και το Αφγανιστάν ζητώντας εκδίκηση για τα γεγονότα στο Ground Zeroes.

 

No Man’s Sky

Open World Adventure μέσα σε έναν κόσμο που δημιουργείται όσο παίζεις. Αυτό ακριβώς. Είναι αργό, είναι βαρύ, είναι adventure άρα δεν είναι για όλους. Αλλά αν ψάχνεις κάτι νέο, κάτι που ξεφεύγει από τις νόρμες και που δεν είναι ποτέ το ίδιο όσο και αν το ξαναπαίζεις, εδώ είσαι! Δεν έχει συγκεκριμένη ημερομηνία, αλλά καλώς εχόντων των πραγμάτων θα το δούμε μέσα στο 2015.

 

Battlefield Hardline

Η beta ξεκίνησε και δείχνει…. κάπως. Το σκηνικό είναι μικρότερο, μιας και οι επικές μάχες και οι τρομοκρατία δίνουν τη θέση τους σε κάτι πιο ρεαλιστικό και καθημερινό. Τη μάχη απέναντι στο καθημερινό έγκλημα.  Κοινώς, Αστυνομία εναντίων Εγκληματιών. Κάτι σαν το Counter-Strike δηλαδή. Με βάση το παγκόσμιο φαινόμενο της αποστροφής απέναντι στην αστυνομία, το Battlefield Hardline είναι καταδικασμένο να προκαλέσει.

 

Batman: Arkham Knight

Αμέσως μετά τα γεγονότα του Arkham City, το τέταρτο παιχνίδι της σειράς Batman: Arkham μας βάζει και πάλι στο ρόλο του σκοτεινού εκδικητή που αυτή τη φορά έρχεται αντιμέτωπος με τον Scarecrow. Τα γραφικά του έχουν ανέβει ακόμα ένα επίπεδο ενώ το τρέηλερ father to son θα μπορούσε άνετα να είναι τρέηλερ ταινίας.

 

Dying Light

Προσωπικό μας αγαπημένο το Dying Light έχει ήδη κυκλοφορήσει, οπότε παράτα τα όλα και τρέξε στο SP Gaming Net να το δοκιμάσεις γιατί για μερικά πράγματα, τα λόγια είναι περιττά.

 

The Witcher 3: Wild Hunt

Το The Witcher 3: Wild Hunt αναμένεται στις 19 Μαΐου και κάποιοι γνωστοί μου ήδη τρίβουν τα χέρια τους. Η open world RPG σειρά παιχνιδιών που έχει αλλάξει τα δεδομένα στο είδος του επιστρέφει με ένα παιχνίδι πιο σκοτεινό και υποχθόνιο. Αν σας άρεσε το Skyrim, μια ματιά στο τρέηλερ θα σας πείσει ότι το Witcher 3 ήρθε για να γίνει ο βασιλιάς των RPG.

 

Tom Clancy’s The Division

Το The Division ακούγεται πολύ και είναι λογικό, μιας και έχει πάρει την έμπνευση του από πραγματικά γεγονότα που αποδεικνύουν το πόσο ευάλωτες είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες  σε πιθανές βιολογικές τρομοκρατικές ενέργειες. Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν και το gameplay θα προκαλέσει τον ίδιο θόρυβο που προκαλεί το θέμα του ή θα είναι απλά ένα παιχνίδι που βασίστηκε στο μάρκετινγκ πολύ περισσότερο από όσο θα έπρεπε.

 

Mortal Kombat X

Ακόμα ένα παιχνίδι που είναι μέρος σειράς. Και συγκεκριμένα μιας σειράς που κρατάει από το 1992! Κάτι περισσότερο από 20 εκδόσεις του παιχνιδιού, 2 ταινίες, ένα comic, 1 μουσικό δίσκο και δύο σειρές μετά, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το καλύτερο παιχνίδι της σειράς. Τα γραφικά του είναι εκπληκτικά, το Gameplay του φαίνεται να έχει παραμείνει άθικτο, το αίμα εξακολουθεί να ρέει και νέοι χαρακτήρες έχουν προστεθεί στη μακρά λίστα.

 

υ.γ. Αν πιστεύετε ότι ξεχάσαμε κάποιο παιχνίδι στη λίστα μας, μη διστάσετε να μας το πείτε σε comment ή και στο Twitter.

Add Comment