Image Alt

SP Gaming Net Station

CYBERPUNK 2077: Τρια νεα trailers!

Νέα απολαυστικά trailer του CYBERPUNK 2077 που μας αποκαλύπτουν τα τρία “factions” ή τρία story lines που μπορείς να ακολουθήσεις, μας παρουσιάζουν τα είδη και τους τύπους όπλων που μπορείς να χρησιμοποιήσεις και μας δίνουν και μια behind-the-scenes ματιά στους REFUSED, τη μπάντα που ετοιμάζει τα τραγούδια που θα παίζει η φανταστική in-game μπάντα του Keanu Reeves με όνομα SAMURAI!.

LIFEPATHS

Το πρώτο trailers μας ζητάει να κάνουμε την επιλογή: Corpo, Nomad ή Street kid? Η αρχική σου επιλογή θα καθορίσει και σε πολλά σημεία το storyline που θα παίξεις.

Tools of Destruction

Το δεύτερο τρέηλερ μας παρουσιάζει τα όπλα του παιχνιδιού. Για την ακρίβεια όχι όλα. Tsunami Nekomata, Thermal Katana, Projectile Launch System… και αυτά είναι μόνο η αρχή!

Refused: Becoming SAMURAI

Στο τρίτο τρέηλερ μαθαίνουμε πώς οι REFUSED, από Hardcore Metal σουηδική μπάντα, χρειάστηκε να μετατραπούν στους SAMURAI του CYBERPUNK 2077!

Αν περιμένετε πώς και πώς το Cyberpunk 2077 δεν είστε οι μόνοι. Μπορείτε να βρείτε και άλλους σαν και εσάς στο Ελληνικό Cyberpunk 2077 community στο Facebook!