Image Alt

SP Gaming Net Station

Danger Zone: Το CS:GO ειναι πλεον δωρεαν και έχει και Battle Royale Mode!

Η δημοτικότητα του Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) έχει πέσει αρκετά τα τελευταία χρόνια, κυρίως λόγω της απότομης άνθισης του Battle Royale mode και συγκεκριμένα του PUBG. Για αρκετό καιρό το παιχνίδι προσπάθησε να κρατηθεί στον αφρό ενάντια στο ρεύμα και κυρίως μέσω των esports αλλά από σήμερα όλα αυτά τελειώνουν.

Το CS:GO είναι πλέον δωρεάν (free-to-play), ενώ όσοι το είχαν ήδη αγοράσει θα πάρουν ένα upgrade εντός παιχνιδιού σε premium status. Η έλλειψη τιμής είναι ένα από τα δύο πράγματα που μπορεί να κάνει κάποιους νέους παίκτες να δοκιμάσουν το ίσως καλύτερο multiplayer FPS παιχνίδι όλων των εποχών. Το άλλο ακούει στο όνομα Danger Zone και είναι -φυσικά- το νέο Battle Royale mode του CS:GO!

Όπως σε όλα τα BR παιχνίδια, στο Danger Zone πέφτεις στον νέο χάρτη που μικραίνει συνεχώς και λέγεται BlackSite. Μαζεύεις όπλα και αντικείμενα, έχει supply drops και όλα τα τυπικά BR στοιχεία, με την πρόσθεση των λεγόμενων side-missions όπου μπορείς να σώζεις ομήρους την ώρα του αγώνα για έξτρα λεφτά! Τα παιχνίδια είναι μικρότερα σε διάρκεια (περίπου 10 λεπτά το καθένα) ενώ μπορείς να παίξεις και σε ομάδες δύο ή τριών ατόμων.

Το Danger Zone είναι ουσιαστικά και η τελευταία προσπάθεια του CS:GO να “φέρει πίσω” τον κόσμο που έχασε μέσα στην “Battle Royale χιονοστιβάδα” του τελευταίου χρόνου και τα πρώτα δείγματα γραφής είναι άκρως ενθαρρυντικά.

Για αρχή μπορείτε να πάτε στη σελίδα του CS:GO στην Steam και να το κατεβάσετε και στη συνέχεια μπορειτε να μας πείτε την άποψη σας στα comments!

Add Comment