Image Alt

SP Gaming Net Station

Ειναι το Apex Legends το καλυτερο Battle Royale παιχνιδι;

Η Respawn, η εταιρεία πίσω από το Titanfall κυκλοφόρησε το νέο της παιχνίδι που βασίζεται στον κόσμο του Titanfall και φιλοδοξεί να “χτυπήσει” την αγορά των Battle Royale games που είναι πλέον η νέα μόδα στο gaming και τα esports.

Το Apex Legends ακολουθεί την κλασική δομή του Battle Royale πού έκαναν διάσημο τα PUBG και Fortnite και προσπαθεί να δώσει το δικό του χαρακτήρα εισάγοντας νέα πράγματα στον χώρο.

Ένα από τα βασικά του προτερήματα είναι ότι ειναι δωρεάν, προσπαθώντας να κερδίσει κόσμο από τους άμεσους ανταγωνιστές του ρεαλιστικού BR που ειναι το PUBG και το Call of Duty.

Έπειτα, είναι καθαρά ομαδικό παιχνίδι. Ομάδες τριών ατόμων πέφτουν ταυτόχρονα στο ίδιο σημείο (μιας και υπάρχει ο drop leader που οδηγεί την τριάδα), μαζεύουν ότι μπορούν από όπλα και εξοπλισμό και ξεκινάνε τη μάχη ώστε να μείνουν οι τελευταίοι ζωντανοί.

Apex Legends οπως λεμε Overwatch;

Η μεγάλη διαφορά σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές είναι ότι το Apex Legends εισάγει χαρακτήρες που μπορείς να διαλέξεις πριν μπεις στη μάχη και οι οποίοι έχουν τις δικές τους ξεχωριστές ικανότητες μαζί με ultimates που “φορτώνουν” όσο παίζεις. Ουσιαστικά το Apex Legends προσπαθεί να κάνει το ίδιο που έκανε το Overwatch στα team based FPS games.

Προφανώς βέβαια το ότι ειναι δωρεάν θα σημαίνει ότι θα περιλαμβάνει micro-transactions για skins και χαρακτήρες, κάτι που μπορεί να αποτρέψει κάποιους χρήστες.

Συμπερασμα

Σημασία έχει ότι το Apex Legends είναι πολύ σταθερό, χωρίς πολλά bugs, είναι πανέμορφο (με το κατάλληλο PC) και ήδη έχει κάνει όλους τους γνωστούς στρήμερς να παίζουνε και να μιλάνε για αυτό!

Ελάτε και εσείς να το δοκιμάσετε στα καλύτερα PC με 2080rtx κάρτες γραφικών και 240Hz oθόνες (τα κατάλληλα PC που λέγαμε) στο SP Gaming Net Station (25ης Μαρτίου 5, Θεσσαλονίκη).

5 Comments
  • February 6, 2019

    Nomizw gia tous latreis tou OW h gia emas tous palious Quake / UT einai ena entiposiako game.

    • February 6, 2019

      Stavros Van Ghoul τσκ τσκ τσκ παλιεεεεεεεεεεεεε

    • February 6, 2019

      Βασικά όντως μόλις το είδα Quake είπα 😀 Για να δούμε

  • February 6, 2019

    Low input lag, clean FPS average, Visibility in graphics in range, Obvious UI and abilities, good gunplay, no desync in version 1. Exei ta kala apo ola ta FPS BR (arketa OW / BO4 BR) kai veltiose se oti “kourazei” se BR. Opws revive ktl.

  • February 6, 2019

    Μιχάλης Ορφανίδης

Add Comment