Image Alt

SP Gaming Net Station

No Man’s Sky: Ή αλλιώς γυρίσετε τον γαλαξία με το PC σας.

Ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα παιχνίδια του 2016 σε λίγες μέρες θα είναι κοντά μας. Το No Man’s Sky θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως για PC στις 12 Αυγούστου, αν και το περιμέναμε λίγες μέρες νωρίτερα. Για όσους δεν έχουν ακούσει περί τίνος πρόκειται, η μικρή περιγραφή που ακολουθεί ίσως σας πείσει και να το δοκιμάσετε.

NewEridu
Το No Man’s Sky, είναι μια “διαγαλαξιακή” περιπέτεια. Εξερευνήστε, ανταλλάξτε, πολεμήστε και επιζήστε – είναι οι τέσσερις αρχές στις οποίες στηρίζεται το παιχνίδι. Μέσα από το No Man’s Sky, μπορείτε να ανακαλύψετε νέους κόσμους ανάμεσα σε 18.446.744.073.709.551.6016 μοναδικούς πλανήτες. Σε κάθε έναν από αυτούς υπάρχουν  νέα είδη πλασμάτων, πολύτιμοι πόροι για συλλογή και εμπόριο και νέοι κίνδυνοι.

Μπορείτε να είστε έμπορος, εξερευνητής, κυνηγός επικηρυγμένων, εξορύκτης, πειρατής ή οποιοσδήποτε άλλος διαστημικός ρόλος. Αναβάθμιστε το σκάφος και τον εξοπλισμό σας για να κάνετε μεγαλύτερα ταξίδια και να επισκεφτείτε νέους κόσμους αλλά να είστε έτοιμοι να δώσετε  διαστημικές μάχες επικών διαστάσεων ωστε να επιζήσεετε και ίσως να καταφέρετε να φτάσετε πιο κοντά στην αλήθεια που σας περιμένει στο κέντρο του σύμπαντος. 

no_man_s_sky_by_kuldarleement-d9z2wqx

no-mans-sky-1940x1098

Αν λοιπόν έχετε διάθεση για – σχεδόν κυριολεκτικά- άπειρες ώρες εξερεύνησης, ετοιμάστε το jetpack και το σκάφος σας και πάτε εκεί που κανένας άνθρωπος δεν έχει πατήσει ακόμη…

https://www.youtube.com/watch?v=EZMJPNekzds

Add Comment