Image Alt

SP Gaming Net Station

Οι νικητές του SP Fortnite DUOS tournament! [photos]

Ολοκληρώθηκε το πρώτο SP Fortnite DUOS tournament με 62 συμμετοχές, 2 μέρες tryhard Fortnite, 1000 ευρώ έπαθλα και ατελείωτο fun! Μετά από δύο ημέρες προκριματικών με έντονο ενδιαφέρον και εκπληκτικά plays, στο Final Four της Κυριακής έφτασαν οι FN, MST Yellow, Welp και The Eternal Hunters(TEH). Ένα βήμα πριν την τελική τετράδα έφτασαν οι Lucid και οι Arx1 που κατέλαβαν τελικά την 5-6 θέση.

Σε δύο συναρπαστικούς ημιτελικούς οι TEH επιβλήθηκαν των WELP με σκορ 2-1 και οι FN πέρασαν το εμπόδιο των MST Yellow με το ίδιο σκορ (2-1). Στον μεγάλο τελικό οι TEH δεν χρειάστηκαν τρίτο αγώνα αφού νίκησαν τους FN με 2-0 και κατέκτησαν την πρώτη θέση και το μεγάλο έπαθλο!

Στο  SP Fortnite DUOS tournament παραβρέθηκαν και οι featured streamers μας Miniskos και MissFenia οι οποίοι παρέδωσαν και τα δώρα στους νικητές ενώ guest undercover εμφάνιση έκαναν και οι Jedijam και Poulmaniac!

Τελική κατάταξη:

1η (TEH): Kenzi (Πατρικιος Σωτηρης), Stef (Στεφανιδης Στεφανος)
2η (FN Team): Ζαχαριάδης Μαριος, Χοτζα Αντωνης
3η (Welp): YT_Mikelakos (Γεωργιαδης Στεφανος), Reit_GamerGR (Χρυσαφιδης Θεμης)
4η (MST Yellow): Μπουλιωνης Νικος, Ζαρζαβας Δημητρης

[huge_it_gallery id=”29″]

4 Comments
  • December 12, 2018

    Ηταν ενα πολυ ωραιο event με πολυ δυνατους παιχτες , ειδικα οι τελικοι οπου ειχαν τεραστιο ενδιαφερον.Περιμενουμε το επομενο!

  • December 12, 2018

    kante kante 😀 😀

Add Comment