Image Alt

SP Gaming Net Station

Things Not to Do in Dark Souls 2

Το Dark Souls 2 είναι ένα παιχνίδι που υπόσχεται απίστευτη και απόλυτη ελευθερία στο χρήστη να κάνει ΟΤΙ θέλει, να σκοτώσει όποιον θέλει και να καταστρέψει όποιον θέλει.

Προφανώς και αυτή η απόλυτη ελευθερία κρύβει κινδύνους (όπως μας έχουν μάθει κάτι βιβλία στο σχολείο), οπότε το IGN αποφάσισε να μας ετοιμάσει μια λίστα με τα πιο σημαντικά πράγματα που ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ στο Dark Souls 2.

1. ΜΗΝ σκοτώσεις την Emerald Herald.

Στο παιχνίδι έχεις τη δυνατότητα να σκοτώσεις οποιονδήποτε NPC, ακόμα και τους συμμάχους σου. Το πρόβλημα είναι ότι αν σκοτώσεις την Emerald Herald of Majula, χάνεις τον έναν και μοναδικό τρόπο που έχεις για να ανεβαίνεις level και να κάνεις upgrade στο Estus Flask σου.

2. ΜΗΝ σκοτώσεις τις γριές στην αρχή του παιχνιδιού.

Πολύ απλά ΜΗΝ το κάνεις γιατί είναι ο μόνος τρόπος για να μπορείς να κάνεις Respec.

3. Γενικά ΜΗΝ σκοτώνεις φιλικά NPC’s.

Δεν αξίζει τον κόπο. Σπάνια ρίχνουν κάτι που έχει μεγάλη αξία και σου κρατάνε και κακία εκτός αν πας να σκάσεις ένα σωρό φράγκα στον Cromwell

4. Προσοχή με τα Human Effigies

Το Human Effigy, είναι κάτι σαν το Humanity του Dark Souls. Αντιστρέφει το hollowing, με τη διαφορά ότι στο Dark Souls 2 μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού. Το πρόβλημα είναι ότι δεν βρίσκεις συχνά ειδικά στην αρχή του παιχνιδιού, γιαυτό χρησιμοποίησε τα ΜΟΝΟ όταν είναι μεγάλη ανάγκη. Μπορείς να φαρμάρεις μερικά σκυλιά στην Lost Bastille ή να σκοτώσεις τις γριές στην αρχή του παιχνιδιού για να βρεις μερικά αλλά όπως είπαμε ΜΗΝ σκοτώσεις τις γριές στην αρχή του παιχνιδιού.

5. ΜΗΝ χαμηλώνεις τον ήχο

Πολλές από τις παγίδες, “προδίδονται” από κάποιον ήχο λίγο πριν ενεργοποιηθούν. Μπορεί να είναι μισό δευτερόλεπτο πιο πριν, αλλά αυτό το μισό δευτερόλεπτο μπορεί να σε σώσει από βέβαιο θάνατο.

6. ΜΗΝ κυνηγάς τις κόκκινες σαύρες.

Νωρίς νωρίς μαθαίνεις ότι αν κινηθείς γρήγορα και επιτεθείς σε μια μπλε σαύρα, μπορεί να ρίξει πολύ καλά αντικείμενα. Μην μπερδευτείς και κάνεις το ίδιο με τις κόκκινες σαύρες….

7.  ΜΗΝ βιαστείς να χρησιμοποιήσεις τον Bonfire Ascetic.

Αυξάνοντας τη δυσκολία μιας περιοχής, μπορείς να φαρμάρεις ψυχές που ρίχνουν καλύτερα αντικείμενα και εξοπλισμούς. Το πρόβλημα είναι ότι τα αποτελέσματα είναι μόνιμα. Πράγμα που σημαίνει ότι αν αλλάξεις το Difficulty μιας περιοχής, αυτό θα παραμείνει έτσι ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

8. ΜΗΝ τρέχεις μέσα σε πόρτες.

Απλά αυτό…

9. ΜΗΝ γίνεις μέλος του Company of Champions

Εκτός αν νιώθεις τόσο σίγουρος για τον εαυτό σου. Το Company of Champions ξεκλειδώνει το Hard Mode. Αν για κάποιο λόγο μπλέξεις εκεί στο Victors Shrine in Majula, μίλα στην The Cat για να τη γλιτώσεις.

10. ΜΗΝ αφήνεις τα αντικείμενά σου να χαλάσουν

Και κουβάλα πολλά εναλλακτικά όπλα για κλειστούς και ανοικτούς χώρους.

13. ΜΗΝ επιτίθεσαι στον Vendrick απροετοίμαστος

Ο King Vendrick είναι σκληρός αντίπαλος. Και γίνεται ολοένα και πιο σκληρός όσο λιγότερες ψυχές έχεις μαζεμένες. Οπότε φρόντισε να είσαι προετοιμασμένος και να κουβαλάς αρκετές.

Δείτε τις υπόλοιπες συμβουλές στο IGN.com

Add Comment