Image Alt

SP Gaming Net Station

Gaming Leaks: Όλα όσα ξέρουμε για την Sombra [SPOILER ALERT]

[Update:] Τελικά η Sombra θα εμφανιστεί όντως το Σαββατοκύριακο της Blizzcon 4-5 Νοεμβρίου όπως μας ενημερώνει το PCGamer.com

Για όσους δεν γνωρίζουν, η Sombra είναι ένας νέος χαρακτήρας με την εμφάνιση του οποίου “παίζει” εδώ και τρεις μήνες η Blizzard. Ολόκληρες ιστοσελίδες έχουν δημιουργηθεί προσπαθώντας να βρουν τα στοιχεία που αφήνει εδώ και εκεί η Blizzard, ξεκινώντας για παράδειγμα από το βίντεο των Summer Games.

Στις 31 Οκτωβρίου εμφανίστηκε στο ίντερνετ μια επίσημη εικόνα από την Blizzard που ταιριάζει πολύ στην περιγραφή της Μεξικανής χάκερ Sombra!

sombra

Όλο αυτό τον καιρό μέσα από κωδικοποιημένα μηνύματα, η Blizzard μας οδηγούσε στην ημερομηνία της 1ης Νοεμβρίου, όπου θεωρητικά η Sombra θα έκανε επίθεση στο εργοστάσιο της LumeriCo στο Dorado. Όντως η ιστοσελίδα της φανταστικής εταιρείας έδειξε πως είχε πρόβλημα αλλά αντί για την εμφάνιση της Sombra, ένα νέο μήνυμά μας στέλνει στο Volskayaindustries.com!

Ο χαρακτήρας λογικά θα κάνει την εμφάνιση του το Σαββατοκύριακο της Blizzcon με πιο πιθανή ημερομηνία την Κυριακή κατά τους τελικούς του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος!

4 Comments
Add Comment