Image Alt

SP Gaming Net Station

Το Fortnite έφτασε τα 200 εκατομ. χρήστες!

Όσο ο κόσμος περιμένει να κόψει ταχύτητα το φαινόμενο που λέγεται Fortnite, τόσο το ίδιο το παιχνίδι δείχνει να μας διαψεύδει και να μας αποδεικνύει ότι ήρθε για να μείνει και να γίνει το νέο World of Warcraft στην Ποπ κουλτούρα.

Σύμφωνα με το Bloomberg, το Fortnite έφτασε τα 200 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες κάτι που αντιστοιχεί σε 60% αύξηση από τον Ιούνιο που είχε γίνει η τελευταία καταμέτρηση! Αν πάμε ακόμα πιο πισω θα δούμε ότι τον Ιανουάριο του 2018 η Epic δήλωνε πως το Fortnite είχε “μόνο” 40 εκατονμύρια χρήστες!

Βέβαια οι εγγεγραμμένοι χρήστες δεν είναι και οι ενεργοί χρήστες. Το νούμερο των ενεργών χρηστών είναι σαφώς μικρότερο, μιας και σύμφωνα με την Epic τον Νοέμβριο του 2018 το Fortnite έφτασε τους 8.3 εκατομμύρια ταυτόχρονους χρήστες.

Το σίγουρο ειναι οτι το Fortnite πλέον έχει γίνει πολιτιστικό φαινόμενο και μέρος της ΠΟΠ κουλτούρας παγκοσμίως και παρά τα όποια παράπονα των χρηστών, δεν δείχνει να χάνει τη δυναμική του, με το επόμενο βήμα να είναι η διοργάνωση μεγάλων τουρνουά παγκοσμίως με σκοπό να γίνει και κανονικό eSport.

Στην Ελλάδα και το SP Gaming Net Station μπορείτε να δοκιμάσετε τις competitive ικανότητες σας παίζοντας στο Monthly ladder ή και στο επερχόμενο 2v2 τουρνουά!

fortnite2v2

Add Comment